ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η «ΜΑΚΕΔΝΟΣ» Α.Ε. Δημοτική Ανώνυμη Εταιρία του Δήμου Καστοριάς δημιουργήθηκε το 2010 και δραστηριοποιείτε στον τομέα των Λατομικών & Τουριστικών επιχειρήσεων, με την εκμετάλλευση του Λατομείου από το 1984, το οποίο βρίσκεται στο Μαυροχώρι Καστοριάς. Από το 1997 με την ανακατασκευή του τουριστικού σκάφους «ΟΛΥΜΠΙΑ», η εταιρία επεκτάθηκε και στον τουριστικό κλάδο και έχει υπό την εποπτεία της τον ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΟ ΛΙΜΝΑΙΟ ΟΙΚΙΣΜΟ του Δισπηλιού καθώς και το ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Καραβάκι Καστοριάς

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Καραβάκι Καστοριάς | Τουριστικό Πλοιάριο Ολυμπία

Μαγευτικές διαδρομές
ημερήσιες και βραδινές

Το καράβι Καστοριάς κατόπιν συνεννόησης, σας δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε κοινωνική σας εκδήλωση, όπως π.χ. party γενεθλίων και bachelor party, διάφορες συνεστιάσεις για τα μέλη του συλλόγου σας ή για τους καλεσμένους συνεργάτες-επαγγελματίες της επιχείρησης σας, ή ακόμα και για εκπαιδευτικές περιηγήσεις, μετατρέποντας έτσι μια απλή συνάθροιση, σε μια πραγματικά αξέχαστη εν πλω εμπειρία!


Η μέγιστη χωρητικότητα του ανέρχεται στα 150 άτομα, πληρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας για μικρούς και μεγάλους, με όλα τα σωστικά μέσα θα έχετε μια απολαυστική, ξέγνοιαστη και πάνω απ όλα ασφαλή περιήγηση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ